Tips til tilbehør til biffen:
Ytrefilet av okse medium rå, kun saltet og peppret, med pommes noisettes av restepotetstappe rullet til kuler, vendt i mel, egg, brødrasp, salt, pepper og cajennepepper, frittert i sesamolje.
Hjemmelagd majones:
ha 2 eggeplommer
3 ts estragoneddik
2 ts sennep, gjerne dijonsennepp ( her brukte jeg hjemmelaget), og 2 ss vann i en stavmixbeholder.
Hell på 2 dl olje, brukte rapsolje, kjør igang stavmixeren og løft den forsiktig opp, om du ser oljen ikke renner helt ned.
Smak til med salt og som her, kayennepepper.
Noen kaller det juks og ikke vispe for hånd, jeg kaller det genialt.
Så stekte jeg hjertesalat og løk, og toppet retten med spirer fra kjøkkenbenken 🌱🌱🌱
Kjekt å bruke opp rester av potetstappe, elle lage litt ekstra til dette formålet😊