Biff av ytrefilet med pommes noisettes, lov å kose seg litt ekstra innimellom 😊

 

Tips til tilbehør til biffen:

Ytrefilet av okse medium rå, kun saltet og peppret, med pommes noisettes av restepotetstappe rullet til kuler, vendt i mel, egg, brødrasp, salt, pepper og cajennepepper, frittert i sesamolje.

Hjemmelagd majones:

ha 2 eggeplommer

3 ts estragoneddik

2 ts sennep, gjerne dijonsennepp ( her brukte jeg hjemmelaget), og 2 ss vann i en stavmixbeholder.

Hell på 2 dl olje, brukte rapsolje, kjør igang stavmixeren og løft den forsiktig opp, om du ser oljen ikke renner helt ned.

Smak til med salt og som her, kayennepepper.

Noen kaller det juks og ikke vispe for hånd, jeg kaller det genialt.

Så stekte jeg hjertesalat og løk, og toppet retten med spirer fra kjøkkenbenken 🌱🌱🌱

Kjekt å bruke opp rester av potetstappe, elle lage litt ekstra til dette formålet😊

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg