Boknafisk og tips til tilbehør 🐟

Boknafisk:

Trekk fisken i lettsaltet vann m laubærblad og løk, denne er ikke saltet, enkelte er saltet fra før.

Lag hvitsaus:

3 ss smør

2 ss speltmel

5 dl skummet melk

sitronsaft

reker

tørket el frisk dill

salt

pepper

og tilsett kokte gulrøtter og persille.

Server med poteter og sprøstekt bresaola el bacon som er det vanligste.

Så enkelt, så godt og mye smak.

Noen elsker den, andre ikke, vi hører til de som elsker boknafisk 🐟

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg