Bruschetta lastet med deilig snadder🌞

Bruschetta, gammelt brød blir som nytt.

Pensle brød med god olivenolje, stek det sprøtt i ovn pü ca 200 gr.

Del et fedd hvitløk i 2 ü gni snittflaten over brødet.

Her penslet jeg ytrefilet av okse med olivenolje og freste det i grillpanne. Salte og pepre og stek videre til kjernetemperatur pĂĽ ca 60 gr.
La kjøttet hvile.

I mellomtiden lagde jeg en salat av salatbønner, tomater, agurk og blandet sitron med olivenolje salt og pepper.

Tilslutt la jeg pü ramsløksmør.

Annet urtesmør gür fint ü lage.

Enkelt, mettende og saftig godt ❣️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngü personangrep og sjikane og prøv ü holde en hyggelig tone selv om du skulle vÌre uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pĂĽ nett.

Siste innlegg