Hvit asparges i grøde fra hagens selskap💚

Hvit asparges med markens grøde:

La asparges putre i 6-7 min i vann med litt salt, sitronsaft og sukker(dette er en standar god måte å tilberede hvit asparges på).

Lag en tempurarøre med:

2 eggehviter

1 klype salt og ca 1 dl maismel.

Dypp skvallerkålblader i røren og friter i olivenolje.

Legg de på papir på rist.

For å bruke opp eggeplommene lot jeg de koke med aspargesen i ca 1 minutt.

Dander med kjørvel el estragon og ha over litt sitronsaft.

Dette ble nydelig, må være lov å si det, og ble til underveis etter rusletur i hagen💚

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg