Kremet pasta med grønnkål 💚

Pasta i hagens grøde

Kok grønnkål aldente til myk i lettsaltet vann.

Surr hvitløk, skinke, gjerne Parma, Bresaola, el fenalår som her.

Ha i grønnkålen.

Lag en blanding av 3 dl revet parmesan, vend den inn i 2 sammenrørte egg, litt revet muskat og pepper.

Tilsett pasta i panna sammen med grønnkålen.

Vend inn oste/eggeblandingen sammen med litt av pasatavannet slik at stivelsen binder og kremer retten.

Topp retten med erter, gressløk, selleripersille, her fra hagen, og mer parmesan 💫💚💫

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg