Laks med ris, sorte bønner og agurksalat 🐟

Laks med ris og sorte bønner, og agurksalat.

Rice&blackbeans er en rett i seg selv med opprinnelse fra SørAmerika. Her inspirert av en Cubansk variant.

Her hadde vi rester av ris i kjøleskapet, ris som er hurtig nedkjølt og ikke står for lenge på benken er viktig. Ha den over i en bolle slik at den blir raskere kald enn i kjelen og sett raskt i kjøleskap.

 

Ris og sorte bønner:

Surr løk og hvitløk i olivenolje og ha i en krydderblanding av:

1 ts hver av:

malt cumin

koriander

sennepsfrø

cayennepepper

kanel

Og 1 ss oregano

Ha i risen og litt kraft el hønse/ kylling/ grønnsaksfond

Tilsett bønnene, her hermetiske, tilslutt. Smak til med saft av sitron og event salt og pepper.

 

 

Agurksalat:

Bland agurkskivene med litt eplecidereddik, kokosblomstsukker, salt, pepper og litt vann.

Smak deg fram.

 

 

Legg fisken i langpanne og vend de forsiktig med salt, pepper og olivenolje.

Stek på 200 gr i ca 10 min.

 

Legg opp og dryss over, vårløk el gressløk, frisk koriander, el persille, ha på sitron og nyt.

#lettvinfiskemiddag#riceandblackbeans#agurksalat

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg