Lun potetsalat med seifilet, urter og vinaigrette💚

Nå nyter vi virkelig urtene fra hagen om dagen. 

De brukes i det meste. I går ble det en enkel og deilig sommerlig potetrett.

 

Kok nypoteter og del de lune i skiver.

Stek litt fisk etter valg, panerte denne i speltmel, her hadde vi sei fra nærfjorden.

Så la jeg på kidneybønner, purre og plukksalat fra hagen.

Legg opp med urter, brukte persille, estragon og gressløk her.

Lag en vinaigrette av 2 ts dijonsennep, saft av 1/2 sitron og spe med ca 2 dl olivenolje som du pisker inn. Smak til med salt og pepper.

Nyt.

Miro vår koser seg også i hagen🐾🐾💚

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg