Ostekake med bringebær og mascarpone 💕

Bringebærostekake til dessert, med bringebær fra hagen

Oppskrift sånn ca da den er laget på gefylen:

Ca 2 dl fløte piskes til krem, tilsett 2 små bokser Mascarpone, smak til med melis.
Varm opp ca 3 dl bringebær og tilsett ca 1/2 dl lønnesirup, sil av og tilsett 5 oppbløtte gelatinplater, eller bruk ca 3 ts agaragar.
Hell saften i oste/kremmassen i en tynn stråle, og bland godt inn når den er fingervarm.

Bunn:

Litt over 1/2 pakke knust digestivekjeks og ca 120 gr smør.
Trykk kjeksebandigen ut på et fat med springform oppå. Hell over osteblandingen, avkjøl og pynt som du vil

PS: bunnen blir ekstra god om smøret får litt gylden farge. Dette ble en vegenblirtilmensdugårkake, og må inrømme at den ble fløyelsmyk, frisk og god 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg