Rødbetsalat, deilig tilbehør til jul og ellers.

 

 

Rødbetsalat klar til frokost, lunsj og som tibehør.

 

Oppskrift:

 

5 middels store rødbeter

1/2-1 hakket rødløk

2 epler

2 ss sitronsaft

1/2 boks lettrømme

4 ss majones

Litt salt og pepper.

 

Løken finhakkes, epler rives, rødbeter skjæres i passe terninger og kokes møre og avkjøles, bland og nyt.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg