Tips til fingermat med norsk vri, elgkjøttboller i hjertesalat.

Fingermat kan være kjekt når en er mange. Her lagde jeg kjøttboller av elgkjøtt:

500 gr malt elgkjøtt

1 ts salt

1 ts pepper

1 ts tørket timian

1 egg

2 dl fløte

Prøvestek og smak.

 

Dressing av rømme og rørt tyttebær, lagt i hjertesalat med hakket rødløk.

Deilig og enkelt, kanskje noe til nyttårsbuffet?

Smaker hele året💚

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg