Kyllinglår, sprø grønnkål, og fløtepoteter.

 

Kyllinglår i kremede og krispy selskap💚

 

Vi elsker kylling i heimen, har alltid kylling i en el annen variant liggende i frysen. I dag ble det en nesten alt i ett middag i ovnen.

 

Til 2 personer trenger du:

2 kyllinglår

1/2 sitron i båter

3 små poteter i båter

1 løk i båter

1-2 ts tørket estragon

3-4 ss olivenolje

salt og pepper

2-3 dl fløte

 

 

Gni inn lårene med salt,pepper, estragon og olivenolje.

 

Legg poteter, med skallet på, løken og sitronen i en ildfast form og legg kyllingen oppå. 

 

Sett stekeovnen på 160 gr og stek til kyllingen har en kjernetemperatur på 65 gr. 

Ta kyllingen ut og la den hvile. 

 

Hell fløte over formen og sett den inn igjen til fløten har kokt litt inn. 

 

Her servert med forvellet og fritert grønnkål, rød og svartkål. Lett forvellet spinat er også et alternativ. 

 

Smak til formen, og nyt. For jeg lover det ble godt😊

#kylling#grønnkål#middag#blogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg