Kyllingfilet med kantarellsaus :
Kyllingfilet
Kantareller
Fløte
Løk
Timian
Rosmarin
Poteter
Sitron
Fond
Salt
Pepper
Skrell og del poteter i skiver, vend de i god olivenolje, salt, pepper og legg i ildfast form. Legg på urter som rosmarin og timian, eller persille om du vil.
Stek på 200 gr i ovn til gyldne og myke.
Saus:
Stek løk, sopp i godt smør og litt olivenolje i panne el gryte.
Tilsett timian og spe med fløte og saften av sitron. Smak til med fond, her brukte jeg kalvefond og pepper, og juster saltmengden tilslutt.
Salte og pepre kyllingen og stek el grill den som her.
Gi sukkerertene et lett oppkok og vend inn litt smør og event sitron og krydder.
Her bestemmer du selv mengdene i forhold til hvor mange dere er, el hvor mye dere spiser.
Dette er kun et tips til en ganske så enkel middag😊Potetene koser seg i urter, olje og krydder.Enklere blir det knapt.La sausen simre til den tykner.