Gryte, varmende, god og mettende med øl, kjøtt og grønt🍂💚🍂

En gryte som gir både næring å styrke, og som smaker ekstra deilig etter en tur ute i det fri. 

Etter skogstur, skitur, el tur i deilig sjøluft og uansett vær. 

Vi er veldig glad i alt-du-kan-putte-i-1-gryte-mat.

 

 

Solstuas kjøtt i øl og grønt: 

 

Ca 400 gr bankekjøtt vendt i mel litt med litt salt, pepper.

1 grovhakket løk

2 fedd hvitløk 

3 skiver kalkunbacon brunes smør og olivenolje. 

 

Helte over en boks mørkt øl, litt soyasaus og hadde i en bukett laurbær, persille og timian fra hagen. 

 

Kok mørt og tilsett:

1 gulrot

1 persillerot

1 stangselleri 

4 poteter. 

Kok til grønnsakene er klare. 

Smak til med cajennepepper, wostershiresaus salt og pepper. 

 

En gryte som ble til på hytta vår, «Solstua» for noen år siden, og som varieres med elg, el annet vilt. 

Bruk urter etter årstid, merian, timian i tørket tilstand på vinteren er nydelig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg