En gryte som gir både næring å styrke, og som smaker ekstra deilig etter en tur ute i det fri.
Etter skogstur, skitur, el tur i deilig sjøluft og uansett vær.
Vi er veldig glad i alt-du-kan-putte-i-1-gryte-mat.
Solstuas kjøtt i øl og grønt:
Ca 400 gr bankekjøtt vendt i mel litt med litt salt, pepper.
1 grovhakket løk
2 fedd hvitløk
3 skiver kalkunbacon brunes smør og olivenolje.
Helte over en boks mørkt øl, litt soyasaus og hadde i en bukett laurbær, persille og timian fra hagen.
Kok mørt og tilsett:
1 gulrot
1 persillerot
1 stangselleri
4 poteter.
Kok til grønnsakene er klare.
Smak til med cajennepepper, wostershiresaus salt og pepper.
En gryte som ble til på hytta vår, «Solstua» for noen år siden, og som varieres med elg, el annet vilt.
Bruk urter etter årstid, merian, timian i tørket tilstand på vinteren er nydelig.