Andebryst med nudler av squash, gulrot og Ponzusaus

 

 

Andebryst og nudler av squash og gulrot 💚

 

En enkel, frisk og deilig rett. Lettvint ble det også.

 

Spirelizer er nok noe de fleste er kjent med nå. Super til ulike lange grønnsaker. Her ble det zoodles el squashnudler og gulrotnudler.

 

Stek andebryst med fettsiden ned i ca 4 min, snu og stek i 4 min til. La det hvile, her brukte vi 1 bryst til 2 pers og gned det inn med salt pepper og kinesisk 5 krydder.

 

Når grønnsakene er klare lages en saus ala ponzu. 

Her av ca :

1 dl soyasaus 

2ss sesamolje

1 finhakket chili

2 ts revet ingefær

saft av 1/2 lime

 

Kok opp noen soyabønner, hell av vannet og tilsett litt lime el sitron. 

 

Sett andebrystet inn i ovnen på ca 200 gr i 5 min rett før servering.

Legg opp og dryss over ristede sesamfrø og ha over dressing ved bordet💚

Frisk koriander var vi tomme for, ellers hadde vi garantert hatt det til denne retten som ble til på sparket etter en deilig vinterdag i det fri☀️

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg