Kaningryte med smak av Italia og Frankrike.

Kaningryte, fra komfyr til ovn og bord: 

 

Her ble stykker av kanin saltet, pepret og brunet i smør og olje i støpejernsgryte.

 

Så fikk 2 gulrøtter

2 stangselleri og 4 fedd hvitløk surre med. 

 

Tilsett en rosmarin og 1 estragonkvast. 

Hell over 3dl hvitvin(tørr) og 2-3 dl vann. 

Sett gryta i ovnen på 100 gr i ca 3 timer. 

 

Tilsett bønner etter valg mot slutten og sever med grønnsakene som har vært med i gryten fra start. Da er de søte og  nesten karamelliserte.

 

Her er det brukt 1/2 kanin til 2. 

Da ble det litt til overs, men restefest er topp. 

 

Enkel landsens rett med inspirasjon fra Italia/Frankrike ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg