Ytrefilet reinsdyr og min fars oppskrift på potetsufflé :
1 kg poteter, her brukte vi fjellmandel
4 egg separeres
120 gr reven parmesan
1 neve finhakket persille
2.5 dl fløte
90 gr smeltet smør
1 god ts dijonsennep og litt muskatnøtt.
Kok og stamp potetene, tilsett ingridiensene, inkludert eggeplommene og vend inn stivpiskede egghvitter tilslutt. Stek på 180 gr i 30-40 min.
Rødløks og rødkålskompott.
Strimle 1 løk og 1/2 kål, surr det mykt i andefett el smør, tilsett litt lønnesirup, balsamicoeddikk, kyllingfond, og en kvast timian.
La det småputre i ca 1/2 time, husk å smake til det syrlige, søte og salte.
Stek kantareller eller annen sopp i smør og tilsett hakket persille.
Kok ut panna, etter at fileten er stekt, sammen med sjalottløk og frisk timian, med litt soyasaus og Marsalavin.
Klar ferdig spis.
#reinsdyr#potetsuffle#rødløkskompott#rødkålskompott#middag#kantarell
Det så veldig godt ut (:
Tusen hjertelig, og en riktig god fredag til deg😊