Elsker denne fisken. Havets hvite biff i grønt.

 

 

Solstuas breiflabb med broccoli og blomkål puré, og squashsalat.

 

Broccoli og blomkålpuré :

1 broccoli

1 blomkål

Legg noen små bukketer blomkål tilside

2 dl fløte

ramsløksalt el ramsløkolje

trøffelolje

 

Kok kålen og blend med stavmixer el blender. Ha i fløten, ramsløkssalt/olje el hvitløk og litt trøffelolje, stek buketter av  blomkålen. 

 

Squashsalat:

1 liten squash

strimle squashen med f.eks ostehøvel

tilsett ramsløk el hvitløk

3-4 ss eplesidereddik 

1/2 dl lønnesirup

 

Fisken og skysaus :

ca 120 gr fisk til hver

2 dl vann

1 dl Marsala 

1 ss soyasaus 

1 ss balsamico

smør og olje til steking.

 

Stek bresaola sprø i strimler og la de vente på bakepapir i stekeovn på 70 gr.

Stek så fisken i samme panne og legg de inn i ovnen med bresaolaen til skyen er klar.

 

Steketid varierer i forhold til tykkelse, ca 2 min på hver side pleier å være passe og ca 5 min i ovn med bresaolaen.

 

Tilsett vannet, Marsala, soyasaus og Balsamico i den varme panna, sil av og rør inn litt smør.

 

Legg opp som på bildet.

Husk du kan variere meieriprodukter og bytte til det som passer deg.

Det samme gjelder løktyper og hvorvidt du vil ha bresaola, bacon,parmaskinke …

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg