Solstuas breiflabb med broccoli og blomkål puré, og squashsalat.
Broccoli og blomkålpuré :
1 broccoli
1 blomkål
Legg noen små bukketer blomkål tilside
2 dl fløte
ramsløksalt el ramsløkolje
trøffelolje
Kok kålen og blend med stavmixer el blender. Ha i fløten, ramsløkssalt/olje el hvitløk og litt trøffelolje, stek buketter av blomkålen.
Squashsalat:
1 liten squash
strimle squashen med f.eks ostehøvel
tilsett ramsløk el hvitløk
3-4 ss eplesidereddik
1/2 dl lønnesirup
Fisken og skysaus :
ca 120 gr fisk til hver
2 dl vann
1 dl Marsala
1 ss soyasaus
1 ss balsamico
smør og olje til steking.
Stek bresaola sprø i strimler og la de vente på bakepapir i stekeovn på 70 gr.
Stek så fisken i samme panne og legg de inn i ovnen med bresaolaen til skyen er klar.
Steketid varierer i forhold til tykkelse, ca 2 min på hver side pleier å være passe og ca 5 min i ovn med bresaolaen.
Tilsett vannet, Marsala, soyasaus og Balsamico i den varme panna, sil av og rør inn litt smør.
Legg opp som på bildet.
Husk du kan variere meieriprodukter og bytte til det som passer deg.
Det samme gjelder løktyper og hvorvidt du vil ha bresaola, bacon,parmaskinke …