Pinnekjøtt, litt tips til hvordan vi varierer litt i heimen💫

Pinnekjøtt✨

Ulempen er å gå i duften fra den i timer, blir så sulten.

 

Denne gangen skulle halvparten av kjøttet stekes litt i panne m olje. Så over i en gryte å koke med litt av kraften, vann og lønnesirup i 1 time. 

Ble spennende, og smakte nydelig, etter Inpirasjon fra “The flying culinary circus”som igjen ble inspirert av….. 

 

Ellers er kjøttet vannet ut i 2 døgn, bytter vann et par ganger, så trekkes kjøttet i 4-5 timer til kjøttet løsner fra beinet. 

Rotmosstappen lages av en kokt kålrot, 2-3 gulrøtter i terninger sammen med et par mandelpoteter. Så moses den og tilsettes litt fløte, kraft fra pinnekjøttet, revet muskatnøtt, pepper og en klatt smør. 

Serveres med gode poteter, hjemmelaget sennep og tyttebærsyltetøy el tyttebærrømme. 

Vossakorv el hjemmelaget lammepølse hører også med hos oss.

Veldig godt med litt finhakket purre i mosen forresten.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg