Salattips igjen, biffsalat i sommersmaker💚

Biffsalat med smak av sommer😊

 

Biff i fargerikt selskap

Her la jeg opp hjertesalat, finstrimlet fennikel, ovnsbakte cherrytomater stekt med olivenolje, timian, salt og pepper, på 120 gr i ca 1 time.

Så lagde jeg en rødløkskompott der jeg surret rødløk i skiver i smør og olivenolje til nesten mykt, tilsatte 2 ss balsamico, litt brunt sukker, 2 ts kalvefond og 1 dl vann.

 

Når løken er kokt inn smakes den til med salt og pepper.

 

Så ble en entrecôte gnidd inn med salt, pepper, chiliflak, tørket oregano og timian og grillet før den ble skåret i skiver på tvers.

 

Tilslutt hadde jeg over litt chevre, oljen etter tomatene og litt sitron. Enkel og god vri på biff med løk.

Her setter fantasien og skafferiet grenser.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg