Biffsalat med smak av sommerđ
Â
Biff i fargerikt selskap
Her la jeg opp hjertesalat, finstrimlet fennikel, ovnsbakte cherrytomater stekt med olivenolje, timian, salt og pepper, pĂĽ 120 gr i ca 1 time.
Sü lagde jeg en rødløkskompott der jeg surret rødløk i skiver i smør og olivenolje til nesten mykt, tilsatte 2 ss balsamico, litt brunt sukker, 2 ts kalvefond og 1 dl vann.
Â
Nür løken er kokt inn smakes den til med salt og pepper.
Â
Sü ble en entrecôte gnidd inn med salt, pepper, chiliflak, tørket oregano og timian og grillet før den ble sküret i skiver pü tvers.
Â
Tilslutt hadde jeg over litt chevre, oljen etter tomatene og litt sitron. Enkel og god vri pü biff med løk.
Her setter fantasien og skafferiet grenser.
0 kommentarer