Fårikål, slik lages den her🍃🍁🍃

Fårikål, minner fra barndommen, herlig høstmat. Her lages den på enkleste måte, 1 lag kjøtt, salt, hel pepper, kål, så gjentaes rekkefølgen.

Fyll på med vann til det dekker akkurat det underste laget med kjøtt. La det putre et par tre timer. Duften som brer seg er nydelig, kanskje ikke fullt så nydelig dagen etter, men det hører med. Dette er kos og spesielt etter en dag i frisk høstluft. Deilig å innta ute også, med litt pledd og feller, og fyr i utepeisen om en har.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg