Fylt paprika, bokhvete og hot kylling💚

Kyllingfilet, bokhvete og fylte paprika.

Del kyllingen i skiver og gni den inn med:

1 ts chiliflak

1 ts gurkemeie

1 ss paprikapulver

1 ts røkt paprikapulver

1 ts karve

1 ts hvitløkspulver

La de ligge i krydderet i ca 1/2 t på benken el i kjøleskap over natten.

Salte og peppre rett før steking. Stek i olivenolje og litt smør .

Beregnet her 1/2 filet til hver.

Her var vi 2, doble blandingen til 4 osv..

Fylte paprika :

Del paprikaen på langs.

Ha mozzarella, som du river og legger i.

Krydre med:

paprikapulver

tørket oregano

litt salt og pepper

Ha over litt olivenolje og saft fra sitron.

Dryss over pinjekjerner og stek i ovn på ca 200 gr i 10-15 min.

Bokhvete:

Beregn ca 1 dl til hver.

Skyll bokhveten og surr :

1/2 løk

2 fedd hvitløk i olje i en gryte/kaserolle

Ha i frøene og spe med hønsekraft el buljong av grønnsaker, kylling, høne..

Bruk 4 dl til 2 dl bokhvete.

Kok til du har igjen litt tyggemotstand.

Legg opp og nyt💚

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg