Kyllingfilet, bokhvete og fylte paprika.
Del kyllingen i skiver og gni den inn med:
1 ts chiliflak
1 ts gurkemeie
1 ss paprikapulver
1 ts røkt paprikapulver
1 ts karve
1 ts hvitløkspulver
La de ligge i krydderet i ca 1/2 t på benken el i kjøleskap over natten.
Salte og peppre rett før steking. Stek i olivenolje og litt smør .
Beregnet her 1/2 filet til hver.
Her var vi 2, doble blandingen til 4 osv..
Fylte paprika :
Del paprikaen på langs.
Ha mozzarella, som du river og legger i.
Krydre med:
paprikapulver
tørket oregano
litt salt og pepper
Ha over litt olivenolje og saft fra sitron.
Dryss over pinjekjerner og stek i ovn på ca 200 gr i 10-15 min.
Bokhvete:
Beregn ca 1 dl til hver.
Skyll bokhveten og surr :
1/2 løk
2 fedd hvitløk i olje i en gryte/kaserolle
Ha i frøene og spe med hønsekraft el buljong av grønnsaker, kylling, høne..
Bruk 4 dl til 2 dl bokhvete.
Kok til du har igjen litt tyggemotstand.
Legg opp og nyt💚