Innbakte villreker, squash, tempura og fritert entrecôte.

Innbakte  villreker og squash, friterte biffstrimler, vårløk og salat etter valg, med dipp/saus.

Dipp/saus:

5 ss soyasaus

1 ss ketjhjap manis

1 ss honning

litt limejucie og vann

hakket chili

hvitløk

ingefær.

Smak deg frem.

 

 

Tempura av

1 eggehvitte

1 ss maizena og litt farris.

Legg opp og dryss over ristede sesamfrø

Kan dobles, tripples

Husets ” takeaway”, særlig på søndager😊

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg