Kylling i vårlige farger og smaker🌻
I dag måtte vi ha noe friskt og vårlig, våren er her, det drypper fra takrenner, solen varmer, en sval vind blåser…
Det inspirerer i kjøkkenet.
Her finstrimlet jeg 1/2 fennikel og 1/2 blomkål på mandolin, så finhakket jeg ca 10 cm av det grønne på purren, delte 1 stor reddik i båter, 1/2 appelsin på tvers i skiver og skjærte vekk skallet, før jeg rev den forsiktig opp med fingrene.
Så hakket 2-3 ss dill, hadde noen blader spinat tilovers jeg la på før jeg tilsatte saften av 1/2 sitron og appelsinsaft pluss 1-2 ss god olivenolje.
Så stekte jeg kyllinglårfilet krydret med litt paprikapulver, pepper, cayennepepper og litt maldonsalt, og la de på det grønne med litt av husets trøffelmajones.
En frisk og vårlig salatrett💚
Oppskrift på majones her, bytt inn med trøffelolje el det du ønsker: