Majones med estragon

Hjemmelagd estragonmajones:

Ha:

2 eggeplommer

3 ts estragoneddik

2 ts sennep, gjerne dijonsennep

noen kvaster frisk estragon ( tørket går fint)

2 ss vann i en stavmixbeholder.

 

Hell på 2 dl olje, brukte rapsolje, kjør igang stavmixeren og løft den forsiktig opp, om du ser oljen ikke renner helt ned. Smak til med salt og som her, kayennepepper 😊Noen kaller det juks og ikke vispe for hånd, jeg kaller det genialt.

Deilig til reker og sjøkreps (scampi, det italienske navnet på norsk sjøkreps) ☀️

Her kan du variere urter el ha i hvitløk så får du aioli. Uten urter blir det kun majones.

Denne metoden har vært bruk med både blender og stavmixer i heimen i over 15 år,

begge deler fungerer like godt😊

#majones#estragon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg