Majones med estragon

Hjemmelagd estragonmajones:

Ha:

2 eggeplommer

3 ts estragoneddik

2 ts sennep, gjerne dijonsennep

noen kvaster frisk estragon ( tørket går fint)

2 ss vann i en stavmixbeholder.

 

Hell på 2 dl olje, brukte rapsolje, kjør igang stavmixeren og løft den forsiktig opp, om du ser oljen ikke renner helt ned. Smak til med salt og som her, kayennepepper 😊Noen kaller det juks og ikke vispe for hånd, jeg kaller det genialt.

Deilig til reker og sjøkreps (scampi, det italienske navnet på norsk sjøkreps) ☀️

Her kan du variere urter el ha i hvitløk så får du aioli. Uten urter blir det kun majones.

Denne metoden har vært bruk med både blender og stavmixer i heimen i over 15 år,

begge deler fungerer like godt😊

#majones#estragon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg