Smuldrepai, deilig og lettvint💚

Smuldrepai:

200 gr mel

200 gr smør

50 gr brunt sukker

50 gr sukker

50 gr havregryn, kokos og nøtter om du vil etter valg

vaniljesukker, kanel el kardemomme  

2-300 gr frukt og bær.

Smuldre deig i hendene til litt grusete konsistens. Legg frukt og bær i ildfast form.

Stek i ovn på ca 180 gr til gyllen.

Server med is/vaniljekrem, cremefraiche, youghurt el krem.

Nå i rabarbratiden bruker vi rabarbra, denne har blitt en tradisjon 17 mai de siste årene😊

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg