Solstuas fiskesuppe.
Surr:
1 gulrot
2 stangselleri
1/2 fennikel
1 rødløk
3 fedd hvitløk og hakket persille i olivenolje og litt smør.
Ha i litt tomatpuré og bland godt inn.
Tilsett fiskekraft ( ca 1 l)
her fra avskjer fra bergylt
løk
gulrot
stangselleri
laurbærblad
bladpersille, sort pepper, vann og salt og 1-2 dl hvitvin.
Kraft av reker er også topp å bruke, så spar på rekeskallene.
Rør inn 2 dl fløte og kok inn til grønnsakene er passe møre.
Ha i fisk etter ønske og event reker og andre skalldyr.
Her ble det reker og fersk torsk fra fjorden.
Smak til med salt og pepper🐟☀️🐟
2 kommentarer
Herlig! Elsker fiskesuppe. Og tipset ditt om å ta vare på rekeskall er supert. Jeg gjør det selv. Blir fantastisk kraft til fiskesuppa 🙂
Alltid deilig med en god fiskesuppe, og kraft fra skalldyr løfter smakene😊💙