Geitekje:
Kje
Sprengt varmrøkt geitekje, eller kidd om du vil.
Legg geitekjebog i vann salt nok til at et egg flyter.
Det kan ligge kalt over natten el i 2-3 timer på benken.
Hell av vannet og trekk bogen i vann med laurbærblad og løk i ca 1/2 time.
Røyk til den løsner fra beinet.
Lag BBQsaus:
2 dl Heinz ketchup
1 fedd knust hvitløk
2-3 ss wostershiresaus
1 ss kokosblomstsukker
Dette er oppskrift fra min farfar men byttet brunt sukker bare.
Linsestuing:
Surr 2 fedd finhakkede hvitløk
1/2 hakket løk i god olivenolje
Tilsett linser, her økologisk fra kartong
Ha i 4-5 ss cremefraiche
1-2 ss kalvefond, el grønnsakskraft/fond
1 ss revet pepperrot
2 ts dijonsennep
Her servert med tortillachips
0 kommentarer