Superenkelt langpannebrød 💛

Superenkelt langpanne brød

Her er min oppskrift:

350 gr speltmel

350 gr grov spelt

En teskje havsalt eller vanlig bordsalt

25 gr gjær

2 ss linfrø

2 ss sesamfrø

2 dl kefir

2 dl vann

1/2 dl rapsolje eller olivenolje

Bland det tørre varm de våte til 37 °

Ha i det våte

Hev i minimum 1 time

Velt deigen på langpannen på bakepapir

Etter i cirka 1 time

Del opp i ruter

Stek på 200 ° i cirka 20 minutter

Vi deler de opp som vanlige rundstykker, enkelt å spise og saftig godt 💛

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg