Torsk med hvitsaus og reker🐟

Enkel fiskemiddag.

TORSK.

 

Tips til tilbehør:

Hvitsaus:

3 ss smør

2 ss speltmel

5 dl skummet melk

sitronsaft

reker

tørket dill

salt

pepper

 

Smelt smør, tilsett mel, spe med melken.

Husk at melken bør bli litt lunk på før du visper.

Ha i dill og smak til med salt og pepper og sitron.

Så legger du i rekene.

 

Legg fisken i ildfast form med litt olivenolje i bunnen, salte og pepre og stek den på 180 gr i ca 12 min, avhengig av tykkelse på fisken.

Server med poteter og gulrøtter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg