Wok med kylling, kokosmelk og mangochutney.

Woket kylling med ris, kokos og mangochutney : 

1 løk

3 fedd hvitløk 

1 ts frisk ingefær 

1/2 squash 

1 rød paprika

2 ss av husets mangochutney 

2 ss hakket frisk koriander

saften av 1/2 lime

1 boks kokosmelk 

1 ss fiskesaus 

chilipulver

soyasaus 

pepper. 

Surr løk, hvitløk og ingefær i solsikkeolje.

Tilsett squash, paprika, mangochutney og resten av ingrediensene.

La gryten småputre og smak til med chilipulver, soyasaus, pepper og fiskesaus/fishsause.

Kyllingfilet  ble gnidd inn med femkrydder, salt og pepper og brunet i panne, så stekt ferdig i stekeovn på 160 gr i ca 12 min. 

Servert med ris og toppet med frisk koriander, cashewnøtter og spirer ble dette en deilig hverdagsrett på under 1/2 timen. 

Oppskrift på mangochutney her:

Mangochutney.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg