Mangochutney.

Mangochutney :

1 finhakket sjalottløk

1 fedd knust hvitløk

2 ts raspet frisk ingefær

1 rød grovhakket rød og skoldet chilli med frø

2-3 ts olivenolje

La alt dette surre i oljen i 3-4 min.

 

Tilsett:

1 mango i terninger 

1/2 dl eddik

3 ss brunt sukker 

1/2 ts karrykrydder 

1/2 ts malt nellik 

1/2 ts pepper

1/2 ts salt og en neve rosiner. 

La det småputre i ca 10 min. 

 

Kjør i blender til litt grov konsistens og tilsett en pose hakkede makadamianøtter. Deilig til fisk, kylling, and, lam, ostefatet …

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg