Salat, kylling, quinoa.
Litt sommer i høsten,
eller forresten er salat deilig hele året,
en salat kan være så mangt.
Vi er veldig glad i quinoa i heimen.
Kok quinoa etter anvisning på pakken, bruk gjerne kraft om du har, eller hønse, grønnsaksbuljong.
Delte opp ting og tang fra grønnsakskuffen, det er det som er mye av gleden, det å bruke av det en har.
Her ble det noen blader:
Frisesalat
4 tomater i båter
1/2 agurk
10 cm hakket purre
1 avokado
2 små gule og røde paprika
ristede gresskarkjerner og sesamfrø
kyllinglårkjøtt
Dressing av:
1 ts dijonsennep
saft av 1/2 sitron
2 ss av husets mjødurtsirup( flytende honning el annen sirup går fint)
god olivenolje.
Legg opp på fat , start med salatbladene og dander grønnsaker
ha på avkjølt quinoa og kyllingkjøttet( kan sløyfes el byttes i egg til vegetar f.eks, el annet kjøtt/fisk).
Dryss over frø og kjerner og tilslutt dressingen💚