Kremet blomkålsuppe Fjellheim💚

 

 

Kremet blomkålsuppe Fjellheim:

 

Del blomkålen å ta vare på et par håndfuller med blomkålsbuketter. 

 

Surr:

1 charlottløk 

2 fedd hvitløk mykt i olje og litt smør. 

Tilsett og kok blomkålen med 

2 dl fløte

3 dl melk og hønsekraft el buljong så det dekker.

Ta ut blomkålbukettene du tok av og legg til siden, disse har du tilbake i suppen etter at den er ferdig mikset.

 

Når den er myk kjøres den i blender el stavmixer til glatt. 

Smak til med salt, pepper og muskatnøtt. 

Topp med sprøstekt Bresaola eller bacon

sprøstekt persille

vårløk og noen drypp trøffelolje, olivenolje går fint.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg