Kremet blomkålsuppe Fjellheim:
Del blomkålen å ta vare på et par håndfuller med blomkålsbuketter.
Surr:
1 charlottløk
2 fedd hvitløk mykt i olje og litt smør.
Tilsett og kok blomkålen med
2 dl fløte
3 dl melk og hønsekraft el buljong så det dekker.
Ta ut blomkålbukettene du tok av og legg til siden, disse har du tilbake i suppen etter at den er ferdig mikset.
Når den er myk kjøres den i blender el stavmixer til glatt.
Smak til med salt, pepper og muskatnøtt.
Topp med sprøstekt Bresaola eller bacon
sprøstekt persille
vårløk og noen drypp trøffelolje, olivenolje går fint.
4 kommentarer
Nam, så virkelig godt ut:)
Tusen takk, så koselig å høre💚
Farlig god den der 👏
Deilig og sunt med blomkålsuppe 😃🍃🌸🍃