Lammebog i leirgryte.
Lag en blanding til å gni inn bogen med:
1/2 dl olivenolje
2 ss hot Srirasha
1 ts røkt paprikapulver
1 ts løkpulver
1 ts hvitløkspulver
3 ts paprikapulver
1 ts pepper
1 ts salt
Ha en boks tomater og 3 fedd knuste hvitløk i formen
Gni bogen godt inn med blandingen, legg den i formen på tomatene og hvitløken, og langtidsstek på 120 gr i ca 4 timer.
Når den er klar tar jeg av litt av toppen fra fettet på kraften.
Tilbehør her ble:
1 boks kikerter
1 pose fullkornsquinoa fra Tipiak
1 grovhakket løk
5 stilker grønnkål og purpurkål fra hagen, du finner det selvsagt i butikker og gårdsutsalg også.
Ha alt i en kjele og hell over kraften fra gryta, spar litt til å helle over tilslutt, kok tilbehøret i ca 1/2 time.
Legg gjerne opp på fat som her og nyt verdens møreste lammebog🍽❤️