Ørret i asiatiske og søramerikanske smaker.
Sesampanert ørret:
Vend ørret i speltmel, egg og sesamfrø tilsatt litt salt og gjerne cayennepepper.
Stek fisken i panne med litt smør og olivenolje.
Stekt kinakål i litt smør og olivenolje og tilsett litt soyasaus blandet med litt vann som du heller over kinakålen i panne.
La den rekke litt, men ikke lenger enn at den bevarer sprøheten.
Søtpotetpuré av ovnstekte søtpoteter delt i skiver og krydret med malt:
cumin
sennepsfrø
kayennepepper og vend de i litt olivenolje.
Stek på 180 gr til de er myke.
Kjør i stavmixer el mos de.
Tilsett:
hakket vårløk
limejuice
cremefaiche, smak til med salt, pepper og lime.
Servert med reddikkspirer, vårløk og frisk koriander.
Dette er populært blant små og store, krydre mildere om du har små barn.
Denne retten ble til i heimen for 4 år siden nå og nytes fortsatt innimellom.
Ofte med bok choy om vi får tak i.
#ørret#sesampanert#laks#lettvinfiskemiddag#lettmiddag#søtpotetpure#fiskemiddag
Mmm…dette så veldig godt ut😊
Tusen hjertelig takk😊💖