Breiflabb i grønt💚

Breiflabb.

Havets biff.

Etter en tur i friskt sjøluft frister det med sjømat og fisk.

Siden vi var i vakre Langesund måtte vi innom Langesund fisk.

Der tok vi blant annet med deilig breiflabb.

Slik ble middagen:

Del 2  tomater i skiver og legg de i en ildfast form, ha på litt olje, salt og pepper.

Sett de i ovn på 150 gra og la de stå i ca 1 time.

Ovnsbakte grønnsaker.

1 fenikkel

1 persillerot

2 fedd knust hvitløk

Litt frisk timian

2-3 ss olivenolje

Saft av 1/2 sitron

Del fenikkel i skiver el båter, og del persilleroten i staver.

Bland alle ingridiensene sammen i en ildfast form.

Strø på litt flaksalt og pepper.

Stek på 200 gr i ca 20 min.

Salte og pepre fisken.

Stek fisken i godt smør og litt olivenolje.

La den ligge litt i ovnen for å holde den varm mens du steker bacon.

Her kalkunbacon.

Legg baconet på et tørkepapir.

Soyasmør:

Kok ut pannen med

1 dl vann

2 ss sitronsaft

4 ss soyasaus el soppsoya som her og rør inn litt smør tilslutt, ikke la soyasmøret koke etter at smøret er rørt inn.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg