Kjøttpudding inspirert av Italia☀️

Kjøttpudding inspirert av Italia.

 

400 gr kalkunkjøttdeig

200 gr med brød oppblødt i 2 dl melk,

en neve tørket steinsopp oppblødt i varmt vann

en pk raskt forvellet spinat

2 egg

60 gr revet parmesan

litt salt

grovmalt pepper,

revet muskatnøtt.

Bløt det som skal bløtes i 1/2 t.

 

Vri ut vesken, finnhakk soppen og spinaten, bland så alle ingrediensene i en bolle og hell massen over i smurt brødform.

Stek i ca tre kvarter på 170 g

Servér gjerne med salat 💚

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg