Moules-frites 💙

Moules-frites.

Denne Belgiske blåskjellretten (mosselen-friet) betyr det samme som det franske mer kjente navnet, moules=muslinger og frites=fritert, var opprinnelig fattigmannskost.

Tilgangen på disse råvarene var god, og også en rett de brukte og bruker nord i Frankrike, der oftest med hviltøk i basisen.

Her så Belgisk opprinnelig som mulig.

Surr 2 finhakkede charlottløk i godt smør

tilsett finhakket persille, stangselleri, hvitvin og ha i blåskjellene.

Server med hjemmelaget majones( ligger oppskrift i oversikten her inne) og friterte poteter i båter el staver.

Majones med estragon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg