Rosastekt andebryst, tips til tilbehør 💫

Legger til link under til fremgangsmåte på steking av and.

Rosastekt andebryst med rødkålskompott og mandarinsky❤️

1 kommentar

    1. Rosasteking er en utmerket metode for å bevare andens naturlige saftighet, samtidig som man får en fin stekeskorpe. Jeg setter pris på detaljene i oppskriften som hjelper til med å oppnå det perfekte resultatet, og det er flott at den også inkluderer tips for hvordan man kan tilberede kjøttet for å få den ideelle stekegraden. Visit us Telkom University Jakarta

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg