Suppe a’la Chow-Chow denne 70- tallets retten med inspirasjon fra karibien.
Her surret jeg:
1 hakket løk
1/4 purre og 2 fedd hvitløk i olivenolje,
Tilsatte rød paprika, både frisk og skoldet jeg hadde på glass, det ble tilsammen 1 hel paprika.
Så hadde jeg i 3 ss tomatpure’ som fikk “svi” av seg råsmaken.
Spedde med:
5 dl hønsekrafft
2 dl kokosmelk, så fikk den småputre før jeg smakte til med:
paprikapulver
karrykrydder
cayennepepper
vanlig pepper og salt.
Hadde oppi ca 200 gr hønsekjøtt fra fryseren.
Kylling, kalkun, gås, and el svin går fint ( gjerne rester).
Tilslutt hadde jeg i:
3 ringer oppskåret ananas
1 boks sjampingjong
Serverte suppen toppet med:
ristet kokos,
peanøtter
bladpersille og litt frisk paprika.
Gøy og improvisere, og denne ble ikke dum.
det så utrolig godt ut! Skal definitivt prøves
Så bra, tusen takk, det smaker dette😊🌷