Torsketunger, en frydefull delikatesse.

Torsketunger.

Når skreien er her må vi nyte av alt den byr på.

Tunger er en fryd og enkelt å lage.

Skyll, tørk og salte tungene, vend de i mel, egg og griljermel med litt salt og gjerne cayennepepper som her.

Stek de i god olivenolje og godt smør.

Legg de på papir så overflødig fett trekkes ut.

Legg opp salat etter valg og ha over litt sitronsaft og olivenolje.

Server med remulade, sitron og godt flatbrød.

Beregn 3 tunger til hver som forrett, og fler til hovedrett.

Remuladen ble lagd som vanlig majones og tilsatt hakket kapers og sylteagurk.

Oppskrift på majones her:

Majones med estragon

#torsketunger#remulade

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg