Andebryst med asiatisk vri☀️

Andebryst med asiatisk vri☀️

 

Andebryst fra Holte gård koste seg i en marinade av:

 

1/2 -1 dl soyasaus

3 ss østerssaus, 

2 ss honning

2 ss kethjap manis

2 ts frisk ingefær

1 fedd hvitløk

1 rød cayenne chili

frisk koriander

2 ts femkrydder

2-3 ts chilipulver

og  2 ss hot chilisaus Srirasha 

1/2 dl vann

 

Nå er det bare å dykke i skuffer og skap, og se hva vi har som kan passe til dette, på hytta

 

Marinaden ble silt og kokt inn til litt tykk skysaus /glace

Så lagde jeg en salat med mango/reddik/rødløk/koriander/lime.

 

Hadde jasminris jeg rullet til boller, dyppet i sesamfrø, salt og litt kayennepepper og risbollene ble lett fritert til knasende sprø 🙂

 

Et andebryst er nok til to, dette er bare et tips til hva andebryst kan nytes med.

#andebryst#and# asiatisk#mango

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg