Andebryst med asiatisk vri☀️
Andebryst fra Holte gård koste seg i en marinade av:
1/2 -1 dl soyasaus
3 ss østerssaus,
2 ss honning
2 ss kethjap manis
2 ts frisk ingefær
1 fedd hvitløk
1 rød cayenne chili
frisk koriander
2 ts femkrydder
2-3 ts chilipulver
og 2 ss hot chilisaus Srirasha
1/2 dl vann
Nå er det bare å dykke i skuffer og skap, og se hva vi har som kan passe til dette, på hytta
Marinaden ble silt og kokt inn til litt tykk skysaus /glace
Så lagde jeg en salat med mango/reddik/rødløk/koriander/lime.
Hadde jasminris jeg rullet til boller, dyppet i sesamfrø, salt og litt kayennepepper og risbollene ble lett fritert til knasende sprø 🙂
Et andebryst er nok til to, dette er bare et tips til hva andebryst kan nytes med.
#andebryst#and# asiatisk#mango
Spennende, men her går det 11/2 lår 🥴
Her er det brukt andebryst, men deilig med lår også, selv om det trenger lengere tid😊 Ha en fin dag🌸