Kål og reinskav💚
En høstmiddag med smak av Italia
Surr 1 finhakket løk og 1 hvitløksfedd i smør og olje i en stekepanne.
Tilsett reinskav og stek videre.
Så tilsettes salvie, og kapers.
Smak til med soppsoya el fond av f.eks kalv.
Tilsett erter tilslutt.
Lag potetpucker av potetmos (her hadde jeg rester), revet parmesan og 1 eggeplomme, smak til med salt og pepper.
Vend de i litt mel og stek de i god olivenolje til gyldne.
Hold de varme på stekebrett med bakepapir på 100 gr i ovn.
Trekk spisskål i kokende vann og tilsett smør, saft av sitron og litt persille.
Legg opp og server.
Dette smakte og ble en ny vri på reinskav etter inspirasjon fra norske og italienske smaker fra et magasin❤️
#reinskav#lmiddag#spisskål#kapers#potetpuck
0 kommentarer