Reinskav og spisskål i Italienske smaker 🌿🇮🇹🌿

 

Kål og reinskav💚

 

En høstmiddag med smak av Italia

 

Surr 1 finhakket løk og 1 hvitløksfedd i smør og olje i en stekepanne.

Tilsett reinskav og stek videre.

Så tilsettes salvie, og kapers.

Smak til med soppsoya el fond av f.eks kalv.

Tilsett erter tilslutt.

 

Lag potetpucker av potetmos (her hadde jeg rester), revet parmesan og 1 eggeplomme, smak til med salt og pepper.

Vend de i litt mel og stek de i god olivenolje til gyldne.

Hold de varme på stekebrett med bakepapir på 100 gr i ovn.

 

Trekk spisskål i kokende vann og tilsett smør, saft av sitron og litt persille.

Legg opp og server.

 

Dette smakte og ble en ny vri på reinskav etter inspirasjon fra norske og italienske smaker fra et magasin❤️

#reinskav#lmiddag#spisskål#kapers#potetpuck

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg