Ramen.
Ramen er rett og slett nudler, helst av bokhvete med varm kraft.
Etterhvert ble det både grønt og kjøtt, el egg i denne Japanske retten.
Her er en fornorsket versjon:
Til 4 personer.
Varm opp 2 l elgkraft
Del 2 gulrøtter
1 stangselleri
1/2 purre i strimler
2-3 ss revet pepperrot
soppsoya
Nudler kokes i kraften etter antall personer.
Stek kjøtt, her hadde vi en rest kalvefilet vi stekte, og traktkantareller fra fryseren.
Smak til kraften med soppsoya og pepperrot.
Legg opp grønnsaker og hell over kraft.
Ha oppi nudlene og legg opp kjøtt og sopp.
Dryss over persille og server.
Enklere blir det knapt, og en fin måte å bruke det du har fra frys, kjøl og skafferi.
Oppskrift på elgkraft og soppsoya finner du under kategorier her inne.
Her er det bare å bruke fantasien.
#ramen