Kyllinglår med markens grøde, strutsevinger, og linser🌿💚🌿
Det å sanke grønt fra naturen er noe jeg har vokst opp med, listen blir lengere og lengere av herligheter fra eng, skog og mark💚
I dag ble det strutsevinger med litt til 😊Strutsevinger er nydelig og lett å tilberede når du først har lært den godt å kjenne.
Skyll og rens strutsevinger i rennende vann, vi bruker minst 10 til hver person som tilbehør, men det er opp til enhver.
Kok opp vann og la de trekke i min 10 min.
La de renne godt av i et dørslag og legg de på kjøkkenpapir der du trykker lett med kjøkkenpapiret for å få vekk fuktighet.
Stek de lett på hver side i en panne der du på forhånd har brunet smøret nøttebrunt.
Tilsett litt salt så er de klare.
Det er mange måter å bruke denne planten på, dette er en🌿
Linser:
1 boks røde linser
1 finhakket charlottløk
3 ss sitronsaft
1 ts dijonsennep
2 ss rømme
1 neve finhakket gressløk
2-3 ss olivenolje
Salt og pepper
Surr løken i olje, tilsett de skyllte avrennte linsene og sitronsaften.
Rør inn rømme og sennep.
Klipp over gressløk og smak til med salt og pepper.
Dette ble tilbehør til grillede kyllinglår krydret med ramsløksalt og pepper.
Koselig med egensanket og veldig godt❤️