Pannekaker fyllt med mascarpone og spinat. Kalkunmedaljonger med kål i hvithvin.innspirert av Italia.

Italia på kartet 🙂

Forrett:

Pannekaker fylt med Mascarpone, spinat, parmesan, salt, pepper og muskatnøtt med soltørkede tomater på.

Pannekakerøre :

2 egg

0,9 dl melk

2 ss ekstra virgin olivenolje

1 klype salt

90 gr hvetemel

Stekes i litt olje, nok til 4 i 30 cm panne.

Fyllet lagde jeg på slump med ca:

1 dl Mascarpone

10-12 puter smeltet frossen spinat

Salt

Pepper

Reven muskatnøtt 

Ca 4 ss reven parmesan

Viktig at spinaten er avkjølt når den blandes i osten.

Soltørkede tomater på toppen:

Kokte soltørkede tomater i ca 15 min, skyllte i kaldt vann, la på olje med rosmarin for mere smak, og hvitløk for både smak og holdbarhet.

 

Hovedrett:

Kalkunmedaljonger og hvitvinskokt kål med hvitløk.

Surr  8-10 fedd hvitløk og 1 liten finstrimlet hodekål i god olivenolje og dekk såvidt med hvitvin.

Kok det passe mørt, og til vinen er nesten fordampet og smak til med salt og pepper.

Stek kalkunmedaljonger i olivenolje og smør.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg