Syltet squash.
Her gjelder det å utnytte squashen fra hagen, og nå er de jo på topp i butikker og gårdsutsalg også.
Her tok jeg en squash som var ca 35 cm lang.
Skrell, del den på langs og hul den ut for å bli kvitt alle frø.
Kok opp laken.
Del i skiver.
Legg skivene i laken sammen med en løk i tynne skiver.
Kok opp og la squashen trekke i et par minutter.
Legg over og fordel på varme rene glass, etter vasking legges glassene i ovnen på 100 gr mens du lager den syltede squashen.
Her fikk jeg 4 halvlitersglass med herlig syltet squash, brukes på samme måte som sylteagurker🍃💚🍃
Lake:
5 dl 7% eddik
8 dl vann
200 gr sukker
1 ss sort hel pepper
1 ss hvit hel pepper
4 laurbærblad
1-2 ss karve
1 ss sennepsfrø
0 kommentarer