Soppsuppe, kantareller, tørket steinsopp….
I denne herlige sopptid er det deilig å nyte sopp på så mange måter. Her ble det suppe etter en formiddag i nærskogen og fangst av kantarell. Tok litt fra urtehagen og skafferiet i hytta og gikk for en Italiensk variant i smaker i dag🍂🍂🍂
Surr 1 hakket løk og litt urter i form av oregano, timian og bladpersille.
Ha i kantarellene, her ca 300 gr og la de surre med.
Tilsett den oppbløtte steinsoppen og kraften fra den, som ble 1 god neve steinsopp i 5 dl vann.
Ha så i 2 dl fløte og la den småputre i ca 5 min.
Kjør med stavmixer el i blender og ha den tilbake i kjelen.
Smak til med sitron, salt og pepper og dryss over revet parmesan, hakket bladpersille, sprøstekte kantareller og noen drypp god olivenolje💚
Server med sprø rundstykker el bruscetta, og nyt skogens “ro”🍁
Denne suppen holdt til to☀️