Burger i skogens selskap.

Skogens burger

Etter en dag i soppskogen med herlig fangst er det en selvfølge å nyte noe av soppen.

Her ble det en burger på letteste måte med det vi hadde i hus😊

 

Burgere: 500 gram karbonadedeig ble delt i fire like deler. Legg de på et brett med litt vann og form de forsiktig til med kniv slik at de blir runde i formen, trykk de lett ned mens du holder og snur de rundt.

 

Krydre med litt salt, pepper og knust enebær og stek i godt smør. Slik blir de herlig saftige og kjøttfulle i konsistens 😊

 

Så stekes den soppen du vil og har og tilsettes salt, pepper og urter etter smak, her persille.

 

Rømmedressing er kun tilsatt saftig tyttebærsyltetøy, dette er min mammas syltetøy.

 

Legg opp og server i burger el som her, ferdigkjøpt pitabrød.

 

Skulle ideelt sett hatt elgkarbonade el annet vilt til disse, men det kommer muligheter til det🍂❤️🍂

#burger#tyttebærrømme#kantareller#lettvinmiddag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg