Varmende gryte i asiatiske smaker. Nærende og god.

Solstuas varmende asiatiske gryte, versjon 2.

 

Oppskriften står under gryter.

Denne gang byttet jeg ut kinakål med hagens grønnkål, lime med riseddik, eggnudler med risnudler,

vårløk med purre, kylling i kokt høne og hønsekraft fra fryseren.

Hadde i tillegg i string beans, grønne bønner.

Hadde i litt ketjhjap manis også.

Så her går det fint å variere💚

 

Link under til versjon 1 av suppa.

http://matvalorer.blogg.no/1539682820_varmende_gryte_i_asiatiske_smaker.html

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg